Ension puuhanurkka

Jorinoita tyhjänpäiväisyyksistä

Saturday, February 03, 2007

Sateinen päivä (Maanantai 29.01.07)



Sieltä se tuli taas, maanantai aloitti taas viikon. En kylläkään väitä, että aherruksesta olisi kyse, mutta toimistoon piti mennä. Aamupäivän aurinko paistoi juuri siitä toimiston ikkunasta, jossa noita sähkökäyttöisiä sälekaihtimia ei ole. Tietokoneen ruutua oli hankala katsoa, kun häikäisi ikävästi. Yleisesti ottaen on mukava, kun nuo sälekaihtimet eivät ole auki, sillä voin katsella sitä toista kirkontornia, joka on Bratislava-postikortissa.


Ehdin minä jo haaveilla siitäkin mitä voisin tehdä tulevina viikonloppuina ja mitä tehdä. Se on hyvä aloittaa jo näin alkuviikosta. Mietin kannattaisiko Zagrebissa, Ljubljanassa, Brnossa, Grazissa, Ostravassa tai Olomoucissa käydä. Katselin minkälaiset sohvamahdollisuudet noissa olisi. On tuo kyllä vähän hölmöä, kun en ole edes Bratislavaan ehtinyt vielä tutustua. Sen lisäksi voisin, vaikka asettaa tavoitteeksi, että ennen kuin gradu on tarkastettavana ei tämä jannu suunnittelisi mitään. No, oikoluin minä sitä graduakin tänään.


Juuri kuin toimistoaika oli lopuillaan alkoi vesisade. Halusin kuitenkin viedä postikortin laatikkoon. Valuin vettä. Menin kahvilaan ja nuoleskelin vesipisaroita, jotka tipahtelivat hiuksista huulilleni.

Sophie Zelmani: People

0 Comments:

Post a Comment

<< Home