Ension puuhanurkka

Jorinoita tyhjänpäiväisyyksistä

Tuesday, April 03, 2007

Opas


Pilviä kerääntyy taivaalle. Huomenna pitäisi olla tuulista ja paljon viileämpää. Onneksi ilmeisesti pääsiäisen tienoilla ilmojen pitäisi palailla mukaviksi. Nyt on small talk –osuus hoidettu ja pitäisi kai kehittää, jotain pirun painavaa sanottavaa.

Jotenkin on hetkellisesti sellainen olo, että melko harvat asiat innostavat. Pitäisi innostaa kyllä, että loytaisi toitä ja tietäisi mitä sitä tekisi elämällään hetken päästä. Onneksi on kaikkea mukavaa tiedossa, kun kavereita on tulossa kylään Brysselistä ja Itä-Slovakiasta viikonlopuksi. Tavoitteena on viettää lystiä aikaa Bratislavassa ja Wienissä. Matkaohjelma on jo päässäni.

Itse asiassa matkaohjelmien suunnitteleminen vierailleni menee välillä yli äyräiden. Vähempikin riittäisi. Uskon, että vieraani ovat välillä uuvuksiksissa minun suunnittelemien päiväohjelmieni jälkeen. Siitä huolimatta en tahdo ottaa opikseni ja valita vähän impulsiivisempaa vaihtoehtoa. Jotenkin sitä haluaa esitellä kunkin paikan parhaat puolet ja niitähän on paljon. Ajoittain ohjelmani ovat liiaksiian japanilaisen tehokkaasti suunniteltuja –eikä kukaan ehdi nauttia mistään mitään, kun jo hoputan seuraavalle näkoalapaikalle.

Askettäin sain kuulla, että opiskelijakaverini tekee pikavisiitin Bratislavaan loppukuusta. Itse asiassa päivää ennen kuin minä suuntaan Wienin lentokentälle odottamaan lentoa Suomeen. Nuokin pari tuntia jolloin näen heitä on tärkeitä. Ei sitä liian usein tuttuja näe, jotka on ripoteltu maailman meriin.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home